Maak kennis met Nopek

Nopek is een Belgisch bedrijf dat opgericht werd in 1996. Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerde in allerhande metaalconstructies, gaande van industriële buisleidingen tot drukvaten en trappen. Klanten kunnen steeds rekenen op een totaalservice. We nemen het ontwerp, de bouw, de installatie en het onderhoud voor onze rekening. 

nopek hoofdkantoor

Onze werkwijze en visie

We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Dat start al in de planningsfase. We combineren jouw wensen en noden met onze expertise om tot de beste oplossing te komen. Daarna gaan onze vakmensen aan de slag om je project tot leven te brengen. Dat doen ze met veel oog voor detail, gebruik makend van hoogwaardige materialen om een hoge betrouwbaarheid te garanderen. Na een grondige kwaliteitscontrole wordt alles geïnstalleerd in jouw bedrijf. Tijdens het hele traject hebben we aandacht voor de afgesproken timing, zodat we de downtime in je productieproces tot een minimum herleiden. 

Onze kracht zit in onze totaaloplossing. Hiervoor hebben we een divers team van specialisten uitgebouwd

Zo maken wij het verschil

Jouw zoektocht naar een piping en metaalconstructie specialist hoeft niet lang te duren. Met Nopek maak je de juiste keuze. Dat komt omdat we een paar unieke troeven hebben ten opzichte van onze concurrentie:

  • Uitgebreide ervaring met staal, RVS, aluminium en andere materialen.
  • Eigen ontwerpstudio voor opstellen P&ID’s, CAD modellen, enz.
  • Prefabricage in eigen atelier voor snellere installatie.
  • Verificatie- en validatietesten van de installatie
  • Snelle ondersteuning bij calamiteiten (24/7 beschikbaarheid op afroep)
  • Ideale uitvalsbasis langs de E17 tussen Gent en Antwerpen
certificaten
Wist je dat…

Nopek VCA-P gecertificeerd is en werkt volgens de EN1090-2 norm? Hiermee leggen we de basis om elke dag veilig en gezond te werken.

0
Oprichting
+ 0
Jaar ervaring
0
Medewerkers
+ 0
Opgeleverde projecten